DAPHNE FORTMANN

Daphne Fortmann
Logopedist

Aanwezig: dinsdag, vrijdag
Locaties: Sluiskamp, 't Mozaïek

E-mail: d.fortmann@logopediekrebbers.nl

 

Daphne benadert haar cliënten op een positieve manier, ze geeft hen graag het vertrouwen en de motivatie om iets nieuws te proberen. Zij kijkt samen met haar cliënt naar de mogelijkheden, die passend zijn bij zijn/haar wensen en omgeving. Daphne haalt plezier uit het begeleiden en coachen van haar cliënten tijdens een behandeltraject. Dit doet zij op een vrolijke, zorgzame en betrokken manier. Bij kinderen zet zij vooral haar creativiteit in om de behandeling leuker te maken. Daphne vindt het belangrijk dat kinderen gemotiveerd zijn en met plezier naar logopedie komen. Op deze manier haalt zij voldoening uit haar werkzaamheden als logopedist. Naast de affiniteit voor kinderen met spraak- en taalproblemen ligt haar interesse ook op het gebied van volwassene met stem-/ademhalingsproblemen.

Daphne is in juni 2020 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgestudeerd als logopedist. Tijdens haar opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen en afwijkende mondgewoontes (OMFT). Tijdens haar afstudeerstage bij logopedie Krebbers heeft zij veel plezier beleefd tijdens het behandelen van kinderen met lees- en spellingsproblemen/dyslexie. Vanwege haar passie en interesse in taalstoornissen en dyslexie volgt Daphne, de master Toegepaste Taalwetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze sinds juni 2021 werkzaam bij logopedie Krebbers. Daphne behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek, lees-spellingsproblemen en afwijkende mondgewoonten.

‘Ik vind het belangrijk dat ik mijn cliënt op zijn/haar gemak kan laten voelen en er een fijne werksfeer heerst, waarbij goede communicatie centraal staat’