DE PRAKTIJK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aanmelding - Behandeling - Samenwerking - Vergoeding - Waarneming - Privacy - Klachten - Kwaliteitsbeleid 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Krebbers Logopedie en Dyslexie is sinds 1988 gevestigd in Wijchen-Zuid.

Sinds 2010 werken we naast de locatie in de wijk Sluiskamp ook in het Gezondheidscentrum-Wijchen, gevestigd op `t Slotje (in de wijk Huurlingsedam). Samen met (kinder)fysiotherapie, ergotherapie en psychologie verzorgen we multidisciplinaire zorg voor kinderen en volwassenen. Vanaf 2012 werken we ook vanuit het MCS 't Mozaïek in Wijchen, vooral voor de dyslexiebehandelingen.

In 2010 is een samenwerking met Dyslexie Centrum Wijchen tot stand gekomen en verzorgen wij de behandelingen van ernstige enkelvoudige dyslexie. Sinds de gemeentelijke transitie per 1-1-2015 verzorgen wij zelfstandig het volledige dyslexietraject.

Op verwijzing van de huisarts, tandarts en/of specialist kunt u zich telefonisch of via de website aanmelden. Logopedisch onderzoek en behandeling vallen doorgaans binnen de basiszorgverzekering. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Binnen de praktijk zijn werkzaam:


Marjo Krebbers    m.krebbers@logopediekrebbers.nl

 

Vera Lamers-Haarman    v.haarman@logopediekrebbers.nl

 

Sanne Diepeveen    s.diepeveen@logopediekrebbers.nl

 

Karolijn van Beek    k.vanbeek@logopediekrebbers.nl

 

Marloes de Rooij    m.derooij@logopediekrebbers.nl

 

Maaike Loermans    m.loermans@logopediekrebbers.nl

 

Daphne Fortmann    d.fortmann@logopediekrebbers.nl

 

Ted van Horssen