KAROLIJN VAN BEEK

Karolijn van Beek
Orthopedagoog

Aanwezig:           woensdag, vrijdag
Locatie:                ’t Mozaïek, Sluiskamp

BIG registratienr. 09926953631

E-mail: k.vanbeek@logopediekrebbers.nl

 

Karolijn van Beek heeft nadat zij de opleiding HBO-jeugdwelzijnswerk heeft afgerond, de studie tot orthopedagoog gedaan. Zij is in 1992 in Utrecht afgestudeerd als orthopedagoog, gespecialiseerd in kinderen met een ontwikkelingsbeperking. Sindsdien werkt zij met veel plezier binnen een organisatie voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, met name met de doelgroep jeugdigen, hun ouders en de begeleidende teams. Tevens is zij bij deze organisatie als gedragsdeskundige betrokken bij een multidisciplinair team voor consultatie en advies bij autisme.
In de afgelopen jaren heeft Karolijn zich verder gespecialiseerd in ontwikkelingsproblematiek bij kinderen en jeugdigen, en heeft zij de opleiding tot orthopedagoog generalist afgerond.

Sinds februari 2016 is Karolijn werkzaam bij logopediepraktijk Krebbers. Zij voert de dyslexieonderzoeken- en behandelingen uit. Daarnaast beoordeelt zij aangemelde dyslexiedossiers. Karolijn gaat op een deskundige, behoedzame en positieve manier te werk. Hierbij vindt zij de samenwerking met ouders en andere externe partijen, bijvoorbeeld school, erg belangrijk.

‘Het is mijn streven om te werken vanuit een deskundige blik, met veel positiviteit, zodat een kind weer zelfvertrouwen en plezier krijgt in het bezig zijn met taal.’