MAAIKE LOERMANS

Maaike Loermans
Logopedist

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
Locaties: Sluiskamp, Gezondheidscentrum Wijchen, 't Mozaïek 

E-mail: m.loermans@logopediekrebbers.nl

 

Maaike Loermans is in 2019 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht, gespecialiseerd in spraak-/taalproblematiek bij (jonge) kinderen en kinderen met een ernstige of lichte meervoudige beperking. Daarnaast heeft zij ook nog ervaring opgedaan op het gebied van eet- en drinkproblemen en neurologie bij zowel kinderen als volwassenen.

Maaike heeft gewerkt met kinderen met een ernstige of lichte meervoudige beperking in een kinderdagcentrum en in het speciaal basisonderwijs.
Sinds augustus 2019 is Maaike werkzaam bij logopediepraktijk Krebbers. Zij behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek, lees- en spellingsproblemen, afwijkende mondgewoonten en voert dyslexiebehandelingen uit. Hieruit blijkt dat Maaike het werken met verschillende doelgroepen ontzettend interessant vindt, doordat deze doelgroepen allemaal hun eigen kenmerken en uitdagingen hebben. Maaike gaat op een geduldige, rustige en doordachte manier te werk. Ze vindt het mooi om te zien hoe cliënten kunnen groeien binnen het behandeltraject en ze vanuit hun eigen mogelijkheden stappen weten te maken om het einddoel te behalen.

‘Het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen is mijn uitgangspunt tijdens het begeleiden van cliënten binnen het behandeltraject.’