MARJO KREBBERS

Marjo Krebbers
Praktijkhouder, logopedist, dyslexiebehandelaar

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend
Locatie: Sluiskamp, 't Mozaïek 

E-mail: m.krebbers@logopediekrebbers.nl


 

Marjo Krebbers is sinds 1987 werkzaam als logopedist, waarna zij in 1988 haar eigen praktijk is gestart in Wijchen-Zuid. Marjo is een allround logopedist, dyslexiebehandelaar, pré-verbaal logopedist, NLP coach, OMFT en MFL-therapeut en komt daarmee met diverse doelgroepen in aanraking: spraak-/taalproblematiek, fonologische problemen, auditieve verwerkingsproblemen, dyslexie, stemproblematiek, afwijkend mondgedrag, slikproblemen, stotteren en communicatieproblemen ten gevolge van neurologische ziektebeelden. Denk hierbij aan Parkinson, MS en dementie.
In het begin heeft Marjo naast dat ze een eigen praktijk had, gewerkt in een verpleeghuissetting en in twee dagverblijven voor oudere geestelijk gehandicapten. In 1994 heeft zij ervoor gekozen om fulltime in de praktijk te gaan werken.
Marjo neemt deel aan Parkinsonnet, MS-zorg Nederland, Oncologienetwerk Zuid Gelderland (ONZG) Dyslexiewerkgroep Nijmegen e.o., Kwaliteitskring Logopedie Wijchen-Malden) en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Naast de logopediebehandelingen voert zij ook dyslexiebehandelingen uit. Ze gaat hierbij op een professionele, oplossingsgerichte en meegaande manier te werk en maakt daarbij gebruik van NLP-technieken.
Marjo vindt het fijn dat er samenwerkingsverbanden zijn ontstaan met Gezondheidscentrum Wijchen, wat niet alleen voor de cliënten maar ook voor de praktijk een meerwaarde is.

‘Ik ben oplossingsgericht. Mijn behandelingen hebben een gezellig, open en professioneel karakter, waarbij het bewustzijn van de aanwezige mogelijkheden centraal staat. Vertrouwen  is de basis!’