SANNE DIEPEVEEN

Sanne Diepeveen
Logopedist en orthopedagoog

Aanwezig:           dinsdag
Locatie:               Sluiskamp, 't Mozaïek 

E-mail: s.diepeveen@logopediekrebbers.nl

 

Sanne Diepeveen is in 2001 afgestudeerd als logopedist, gespecialiseerd in taal-/spraakproblematiek bij (jonge) kinderen. Vervolgens heeft zij de opleiding tot orthopedagoog afgerond in 2006, waarin ze veel ervaring heeft opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van lees- en spellingsproblemen. Sanne heeft veel affiniteit met onderwijs, zij is namelijk ook werkzaam als docent en onderzoeker bij de opleiding Logopedie van de Hogeschool van Arnhem Nijmegen.
Sinds 2010 werkt Sanne bij logopedie- en dyslexiepraktijk Krebbers. Zij behandelt voornamelijk kinderen met taal-/spraakproblemen en voert dyslexieonderzoeken en -behandelingen uit. Sanne vindt het een uitdaging om te werken met kinderen met een psychiatrische achtergrond. Het behandelen doet zij op een creatieve, flexibele en geduldige manier. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en is zij geregistreerd in het SKJ register.

‘Tijdens het behandelen laat ik kinderen zelf een spel kiezen, waarbij ik dan een woord of zin uitkies om te herhalen, dat past bij het behandeldoel van dat moment.’